1000 kr velkomstbonus på trav fra NordicBet

Hvordan funker egentlig en velkomstbonus på trav fra NordicBet? Les videre og vi vil gi deg svar på (nesten) alt du skulle lure på. Det å benytte seg av denne bonusen kan virkelig lønne seg for deg som liker å spille på trav.

Spill med travbonus på NordicBet.

trav fra NordicBet

Hva må jeg gjøre for å få bonusen på trav fra NordicBet?

Først av alt så må du åpne en konto, hvis du allerede har en konto har du dessverre ikke tilgang på dette tilbudet lengre. Etter at du har åpnet en konto så gjør du ditt første innskudd. Deretter vil NordicBet matche innskuddet ditt med en 100% innskuddsbonus på opp til 1000 kronertrav. Deretter har du friheten til å spille på trav med bonusen din.

Regler og vilkår

Det finnes noen regler og vilkår for å få tilgang på denne bonusen fra NordicBet. Du kan for eksempel ikke bruke Neteller eller Skrill for å få dette tilbudet, heldigvis har NordicBet en rekke andre betalingsløsninger som gjør at du enkelt kan få tilgang på denne bonusen.

Vi oppfordrer deg også til å lese reglene og vilkårene. Her vil du for eksempel finne ut av minimumsinnskuddet er på 100 kroner. Du vil også finne ut av hvor lenge tilbudet er tilgjengelig for. Dette er informasjon som er utrolig praktisk å vite.

Hvordan funker bonusen?

Det du må være sikker på, er at du har lyst til å spille på trav, fordi denne bonusen gjelder bare på trav. Hvis du heller vil spille på andre typer spill, må du velge deg en annen type bonus. I regler og vilkår vil du også finne ut mer av hva slags type hestespill som teller mot omsetningskravene i bonusen.

Utvalget på trav og hestespill hos NordicBet er brilliant, så du kan absolutt finne noe her som du vil like å spille på, uansett når det er på døgnet.

Det å spille på trav er veldig spennende, og overraskende få gjør det i Norge. Så kanskje du kan være med på å starte en ny trend? Det å spille på hester er utrolig gøy og ikke minst givende.

Til NordicBet