Betting tips for å vinne mer på sportsbetting

Her går vi gjennom de tre grunnleggende betting tipsene for at du skal kunne vinne mer på sportsbetting ved å spille litt smartere.

Betting tips for å vinne mer på sportsbetting


Spill smartere – Vinn mer på sportsbetting

Våre tre tips for å vinne mer på sportsbetting er tipsene som alltid gjelder uansett hvilken type spill du satser penger på.

Spill kun til fordelaktige odds – Verdispill
Dette handler om å satse på noe som gir en forventet tilbakebetaling på over 100 %. Hvis du for eksempel satser på at Liverpool vinner hjemme mot Tottenham hos Unibet til odds på 2,0 ganger pengene, må du gjøre vurderingen at Liverpool vinner denne kampen i mer enn 50 % av tilfellene. Hvis du tror det, er to ganger pengene en god innsats og forventet tilbakebetaling er over 100%.

Dette betyr imidlertid ikke at du vinner på alle spillene dine, men hvis du konsekvent spiller til «riktige» odds vil du bli en vinner i det lange løp.

Hvis du vil, kan du også bruke et bettingsystem for å prøve å øke gevinsten ytterligere.

Spill der oddsen er høyest – Sammenlign odds

Ved å spille der oddsen er høyest kan du øke gevinstene dine litt ekstra. Velger vi å bruke flere bettingselskaper, sørger vi for å plassere innsatsen på at Liverpool vinner hjemme hos bettingselskapet som har best odds på seg. Kanskje har et av bettingselskapene vi bruker 2,05 i odds og da kan vi øke fortjenesten med ytterligere 5%.

Alle spillselskaper i Norge finnes på Betsmart.nu.

Bruk spillselskapenes oddsbonuser

En annen viktig faktor for å komme i gang med tippingen din er å benytte seg av spillselskapenes innskuddsbonuser. Gjør du det kan du få tilgang til 10.000 kr i gratis penger. Da trenger du ikke engang være en vinnende spiller i det lange løp. Det er nok å gå pluss minus null mot spillselskapet for så å plukke ut bonusen som en ren gevinst. Alle norske bookmakere oddsbonuser er tilgjengelige på Betsmart.nu.

Dette er våre tre tips som alltid er riktige når det kommer til sportsbetting! Bruk disse og du vil bli bedre til å tippe og forhåpentligvis bli en vinner på sikt.

Hvis du vil lære mer om tipping, kan vi anbefale vårt innlegg om tipping med gode norske oddsbonuser 2022.