Ny bra NordicBet oddsbonus 2019

Om man tycker om att spela på odds har man definitivt många roliga stunder att se framemot hos NordicBet. Det nya året förde nämligen inte enbart med sig en ny spellag. Dessutom en sprillans ny NordicBet oddsbonus 2019. Oavsett om man vill satsa på odds mellan de lite mindre och obskyra lagen eller de allra största och välkända ligorna kommer man garanterat att hitta precis det som man letar efter hos NordicBet. Oddsbonusen gör bara allting bättre. Nu återstår dock bara frågan. Vad består denne bonus av och hur kan man få tag på den? Hämta din oddsbonus hos NordicBet

Ny bra NordicBet oddsbonus 2019

NordicBet oddsbonus och riskfritt spel

Hos NordicBet kommer man redan idag att kunna ta del av en insättningsbonus på 100 % upp till 2 500 kr. Detta betyder med andra ord att man kan göra en insättning på 2 500 kr, få ytterligare 2 500 kr att spela för och då ha sammanlagt 5 000 kr till sitt förfogande. Det enda man behöver göra för att få tillgång till bonusen är att sätta in minst 100 kr. Det slutar dock inte här. Utöver bonuspengarna kommer man att få 100 kronor i riskfritt spel, där processen fungerar på följande vis. Av alla oddsbonusar är detta en av de bästa i Sverige!

Kryssa i spelkupongens blåa ruta innan spelet läggs för att använda det riskfria spelet. Om det därefter visar sig att man har förlorat på spelet får man tillbaka hela insatsen utan att behöva oroa sig för omsättningskrav. Om man däremot vinner fungerar allting (inklusive utbetalning) som en normal vinst.

Att få sin bonus

Det är lyckligtvis lätt som en plätt att hämta ut sin bonus hos NordicBet. Allt man behöver göra är först av allt att skapa ett konto. Därefter sätter man in pengar och hämtar ut sin bonus genom att gå in på sitt namn och trycka på knappen som kallas ”Mina bonusar”. Ens riskfria spel mottas först om man sätter in minst 500 kr. Det enda man behöver tänka på är att bonusbeloppet antingen måste omsättas 6 gånger på odds eller 35 gånger i casinot innan man väl kan ta ut sina pengar. Besök NordicBet redan idag för att ta del av det förträffliga erbjudandet.
Till NordicBet