Ny oddsbonus hos Speedy Bet

Snart är det dags för finalen i Champions League som spelas den 1 juni i Madrid. De första semifinalerna är redan färdiga och det blev Barcelona och Ajax som tog hem vinsten i de första matcherna. Nästa vecka är det dags för returerna och det är sista chansen för Tottenham och Liverpool att kunna ta sig till final. Har du tänkt att spela på Champions League så är det väl värt att prova Speedy Bet som ger alla nya spelare 200% oddsbonus upp till 2000 kr. Hämta din oddsbonus hos Speedy Bet

Ny oddsbonus hos Speedy Bet

Din oddsbonus hos Speedy Bet

Just nu får alla nya kunder som gör sin första insättning 200% oddsbonus upp till 2000 kr hos Speedy Bet. Det innebär att om du gör din första insättning på 1000 kr så får du 2000 kr i bonus. Då har du totalt hela 3000 kr att spela med. För att kunna nyttja erbjudandet så ska insättningen vara på minst 100 kr. Detta är en av de bästa oddsbonusarna i Maj 2019!

Omsättningskravet på din oddsbonus

Givetvis så är det viktigt att ta en titt på omsättningskravet på bonusen du får. Hos Speedy Bet så är omsättningskraven helt rimliga om man jämför med andra spelbolag. Speedy Bets oddsbonus har ett omsättningskrav på 8 gånger bonussumman. Det innebär att om du får 500 kr i bonus så ska den omsättas 500 gånger 8 vilket är 4000 kr. Spelen ska läggas med ett minsta odds på 1.80 eller högre och du måste spela igenom din bonus inom 60 dagar.

Utbudet hos Speedy Bet

Speedy Bet är verkligen en sida för dig som gillar att spela på odds. De har ett rikligt utbud att välja mellan oavsett om du gillar fotboll, badminton, MMA, cykling, motorsport, e-sport och mycket mycket mer. De har en riktigt lättmanövrerad sida som gör det enkelt och roligt för dig att spela.
Till Speedy Bet