Så fungerar Retrobet hos ComeOn

Har du testat att spela på Retrobet? Detta är en ny bettingfunktion hos ComeOn men låt oss först förklara hur det fungerar! Du kan även läsa mer direkt hos ComeOn

Så fungerar Retrobet hos ComeOn

Hur fungerar Retrobet hos ComeOn?

Har du spelat på virtuell sport tidigare? Om du inte har det betyder detta att det är en ”på låtsas” onlinesport. Lyckligtvis har tekniken kommit så långt att detta är helt slumpmässigt ändå, så det här är inget man behöver oroa sig för. Retrobet är en helt ny variant av virtuell sport, som kombinerar riktiga matcher från bland annat Premier League med riktiga mål och riktiga anfall. Det betyder att det fungerar lite som Fantasy eller Football Manager, om det är något du har spelat förut.

Det du gör är att bestämma hur du vill spela den kommande veckan. En vecka i spelet är fem minuter lång och kommer därför att innehålla 10 matcher. Det du gör är att satsa på möjliga utfall innan matcherna börjar. Du väljer därför dessa utfall helt själv. Oddsen beräknas per säsong. En säsong innehåller 38 veckor med minst 5 matcher varje vecka.

Hur kommer man igång?

Det första du behöver göra är att registrera ett konto hos ComeOn. Detta är väldigt enkelt. Du trycker på knappen ”öppna konto” i högra hörnet. (Varför inte ta del av ComeOns välkomsterbjudande om du inte redan är kund?) Sedan är det bara att trycka på fliken där det står ”Retrobet”. Där får du all information du behöver för att komma igång. Du kommer även att se kampanjer, butiken och du kan enkelt kontakta kundtjänst via denna flik till höger på skärmen.

Du får en överblick över alla matcherna och du kommer helt enkelt att kunna välja vad du vill ha.

Vi hoppas att du nu har förstått hur Retrobet fungerar, men vi rekommenderar även att du kollar in det på ComeOns hemsida. Du kommer helt enkelt att njuta av hur mycket spänning och nostalgi Retrobet kan tillföra. Det är som vadslagning förr i tiden har kommit tillbaka!

Gå till ComeOn