VM-tips 2022 på VM i fotball

Her har du VM-tipset 2022 til VM i fotball i Qatar. Satser du på VM med jobben eller med vennene dine, har vi et tips du kan ta del i og så ta dine egne valg om du vil. Forutsi verdenscupen raskt og enkelt. I tillegg har du en god sjanse til å vinne når du satser på de beste oddsene.

Slik spiller du det enkleste VM-tipset 2022

Den enkleste måten er å spille på en allerede ferdig spiss. Trenger du 1X2 kan du ta del i vårt tips nedenfor. Ønsker du i tillegg å tippe riktig resultat kan du surfe til FotbollsVm-2022.se hvor du kan se resultatet i hver kamp ved å klikke på den respektive kampen. Det blir ikke enklere enn det.

Her er vårt VM-tips for første runde:

Senegal – Holland 2
England – Iran 1
Qatar – Ecuador X
USA – Wales / Skottland / Ukraina X

Argentina – Saudi-Arabia 1
Danmark – Tunisia 1
Mexico – Polen X
Frankrike – Peru / Australia / De forente arabiske emirater 1

Marokko – Kroatia 2
Tyskland – Japan 1
Spania – Costa Rica / New Zealand 1
Belgia – Canada 1

Sveits – Kamerun 1
Uruguay – Sør-Korea 1
Portugal – Ghana 1
Brasil – Serbia 1

Et 1X2 VM-tips basert på statistikk og odds

Du kan også sammenligne oddsen i hver kamp og dermed se hvilke som er favoritter. Det satses ofte på jevne kamper. Du finner alle oddsene i oddssammenlikningen på Betsmart.nu.

Med våre tips og resultater vil du sannsynligvis være på toppen av tipsene da det er basert på odds og statistikk. du kan være med på flere spilltips på VM for å kunne få mer rett enn dine kollegaer/venner på VM-tipset.

Et siste tips fra oss på Bettingblogg.com for de som er interessert i å legge mange tips på VM-tipset er å se på hvordan laget spilte i VM-kvalifiseringen. Dette finner du enkelt direkte fra Google ved å søke på lagets navn og VM-kvalifiseringskamp. Eks «Brasil World Cup-kvalifiseringskamp».

Den beste oddsen for de som ønsker å tippe på VM er hos Unibet.

Lykke til med VM-tipset 2022!